- Po25. 11.
- ŚNIADANIE: Chleb słonecznikowy z masłem, sałatą, polędwicą sopocką i żółtym serem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Suszona żurawina.
OBIAD: Zupa krem z zielonego groszku z groszkiem ptysiowym, grysik z masłem i kakao, kompot owocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Batonik Cini-minis. - Wt26. 11.
- ŚNIADANIE: Chleb z masłem i dżemem 100%, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Jabłko.
OBIAD: Rosół z makaronem nitki, ziemniaki, kiełbasa śląska, kapusta zasmażana, kompot owocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Ciepłe lody. - Śr27. 11.
- ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem i pastą twarogową ze szczypiorkiem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Ogórek.
OBIAD: Zupa fasolowa zabielana, kluski na parze z masłem i cukrem, kompot owocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Owoc sezonowy. - Cz28. 11.
- ŚNIADANIE: Płatki kukurydziane z mlekiem, herbata z miodem i cytryną.
PRZEKĄSKA: Morela suszona.
OBIAD: Zupa pomidorowa z makaronem muszelki, pierś z indyka, makaron penne w sosie serowym, trio warzywne, kompot owocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Banan. - Pi29. 11.
- ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem i filetem śledziowym w pomidorach, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Orzech włoski.
OBIAD: Zupa kalafiorowa z koperkiem, sałatka grecka, kotlecik jajeczny, kompot owocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Budyń z kisielem (serduszko). - So30. 11.
- Nieczynna
- Ni01. 12.
- Nieczynna
Alergeny