• Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
  • Logowanie
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
    • Strona główna
    • Aktualności
    • Historia szkoły
    • Z życia szkoły
      • Kalendarz, harmonogram zebrań, dni wolne
      • Pracownicy szkoły
      • Rada Rodziców
      • Wykaz podręczników
      • Konkursy
      • Samorząd Szkolny
      • Tygodniowe menu szkoły
      • Album szkoły podstawowej
      • Egzamin ósmoklasisty
      • Poradniki dla rodziców, Pedagog, Psycholog, Świetlica, Biblioteka
    • Z życia przedszkola
      • Informacje przedszkolne
      • Grupy przedszkolne
      • Rada Rodziców
      • Tygodniowe menu przedszkola
      • Rekrutacja do przedszkola
      • Album oddziału przedszkolnego
    • Kontakt
  • Strona główna
  • /
  • Z życia przedszkola
  • /
  • Tygodniowe menu przedszkola
  • 14. - 20. październik

    • Po14. 10.
    • ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem, jajecznica, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Jabłko.

      OBIAD: Rosół z ciastem lanym, pierogi ruskie okraszane cebulką, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Koktajl bananowo-truskawkowy.
    • Wt15. 10.
    • ŚNIADANIE: Kanapka z pastą z szynki, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Pomidorki koktajlowe.

      OBIAD: Zupa pomidorowa z ryżem, pałki z kurczaka, ziemniaki, surówka z marchewki i jabłka, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Galaretka.
    • Śr16. 10.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem i śledziem w pomidorach, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Chrupki kukurydziane.

      OBIAD: Zupa grochowa, makaron na słodko z twarogiem, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Banan.
    • Cz17. 10.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem i twarogiem na słono, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Marchewka.

      OBIAD: Zupa krem jarzynowy z groszkiem ptysiowym, pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki, ogórek kiszony, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Owoc sezonowy.
    • Pi18. 10.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem, pomidorem i szczypiorkiem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Rodzynki.

      OBIAD: Zupa fasolowa, kluski na parze z czekoladą, masłem, cukrem, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Babka kakaowa z jabłkiem.
    • So19. 10.
    • Nieczynna
    • Ni20. 10.
    • Nieczynna
  • Alergeny

  • Wersja dla słabowidzących + -
  • Powered by aSc EduPage