• Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
  • Logowanie
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
    • Strona główna
    • Aktualności
    • Historia szkoły
    • Z życia szkoły
      • Kalendarz, harmonogram zebrań, dni wolne
      • Pracownicy szkoły
      • Rada Rodziców
      • Wykaz podręczników
      • Konkursy
      • Samorząd Szkolny
      • Tygodniowe menu szkoły
      • Album szkoły podstawowej
      • Egzamin ósmoklasisty
      • Poradniki dla rodziców, Pedagog, Psycholog, Świetlica, Biblioteka
    • Z życia przedszkola
      • Informacje przedszkolne
      • Grupy przedszkolne
      • Rada Rodziców
      • Tygodniowe menu przedszkola
      • Rekrutacja do przedszkola
      • Album oddziału przedszkolnego
    • Kontakt
  • Strona główna
  • /
  • Z życia przedszkola
  • /
  • Tygodniowe menu przedszkola
  • 25. - 1. grudzień

    • Po25. 11.
    • ŚNIADANIE: Chleb słonecznikowy z masłem, sałatą, polędwicą sopocką i żółtym serem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Suszona żurawina.

      OBIAD: Zupa krem z zielonego groszku z groszkiem ptysiowym, grysik z masłem i kakao, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Batonik Cini-minis.
    • Wt26. 11.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem i dżemem 100%, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Jabłko.

      OBIAD: Rosół z makaronem nitki, ziemniaki, kiełbasa śląska, kapusta zasmażana, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Ciepłe lody.
    • Śr27. 11.
    • ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem i pastą twarogową ze szczypiorkiem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Ogórek.

      OBIAD: Zupa fasolowa zabielana, kluski na parze z masłem i cukrem, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Owoc sezonowy.
    • Cz28. 11.
    • ŚNIADANIE: Płatki kukurydziane z mlekiem, herbata z miodem i cytryną.

      PRZEKĄSKA: Morela suszona.

      OBIAD: Zupa pomidorowa z makaronem muszelki, pierś z indyka, makaron penne w sosie serowym, trio warzywne, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Banan.
    • Pi29. 11.
    • ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem i filetem śledziowym w pomidorach, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Orzech włoski.

      OBIAD: Zupa kalafiorowa z koperkiem, sałatka grecka, kotlecik jajeczny, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Budyń z kisielem (serduszko).
    • So30. 11.
    • Nieczynna
    • Ni01. 12.
    • Nieczynna
  • Alergeny

  • Wersja dla słabowidzących + -
  • Powered by aSc EduPage