- Po04. 11.
- ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem, parówka z szynki z ketchupem, herbata owocowa z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Jabłko.
OBIAD: Zupa pomidorowa z ryżem, makaron z twarogiem na słodko, kompot owocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Mleko smakowe. - Wt05. 11.
- ŚNIADANIE: Chleb słonecznikowy z masłem, sałatą zieloną, żółtym serem, szynką wieprzową i pomidorem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Pomidorki koktajlowe.
OBIAD: Zupa jarzynowa, filet z morszczuka, ziemniaki, surówka z marchewki i jabłka, kompot owocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Mandarynka. - Śr06. 11.
- ŚNIADANIE: Płatki kukurydziane z mlekiem, Bułka wrocławska z masłem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Słonecznik łuskany.
OBIAD: Zupa krem kalafiorowy z groszkiem ptysiowym, pierogi ruskie okraszane cebulką, kompot owocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Koktajl truskawkowo-bananowy. - Cz07. 11.
- ŚNIADANIE: Chleb z masłem i pastą z tuńczyka, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Winogrono.
OBIAD: Rosół z makaronem nitki, kotlet drobiowy, ziemniaki, surówka z białej kapusty, kompot owocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Jabłko. - Pi08. 11.
- ŚNIADANIE: Chałka z masłem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Orzechy włoskie.
OBIAD: Zupa pieczarkowa, jajko na twardo, ziemniaki, sos koperkowy, kompot owocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Muffiny szpinakowe. - So09. 11.
- Nieczynna
- Ni10. 11.
- Nieczynna
Alergeny