- Po17. 06.
- ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem, szynką wieprzową i pomidorem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Pomidorki koktajlowe.
OBIAD: Zupa pomidorowa z makaronem, pierogi z truskawkami, kompot jabłkowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Mleczko smakowe. - Wt18. 06.
- ŚNIADANIE: Rogal z masłem i serkiem waniliowym, herbata z miodem i cytryną, kakao.
PRZEKĄSKA: Mieszanka studencka.
OBIAD: Rosół z ryżem, kotlet drobiowy, ziemniaki, surówka z białej kapusty, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Owoc. - Śr19. 06.
- ŚNIADANIE: Płatki kukurydziane z mlekiem, bułka wrocławska z masłem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Truskawki/borówki.
OBIAD: Zupa jarzynowa, pulpety w sosie pomidorowym z kaszą jęczmienną, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Herbatniki szkolne. - Cz20. 06.
- brak danych
- Pi21. 06.
- ŚNIADANIE: Chleb żytnio-razowy z masłem i pastą jajeczną, herbata owocowa z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Rodzynki.
OBIAD: Zupa ogórkowa, makaron z twarogiem, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Owoc. - So22. 06.
- Nieczynna
- Ni23. 06.
- Nieczynna
Alergeny