- Po29. 04.
- ŚNIADANIE: Chleb żytni z masłem, pomidorem, szynką drobiową, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Kalarepa.
OBIAD: Zupa krem z cebulą i groszkiem ptysiowym, ryż na mleku z jabłkiem, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Herbatniki szkolne. - Wt30. 04.
- ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem i serkiem waniliowym, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Orzechy nerkowca.
OBIAD: Zupa brokułowa, kotlet drobiowy, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej z papryką, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Soczek Leon. - Śr01. 05.
- ŚWIĘTO
- Cz02. 05.
- ŚNIADANIE: Rogal z masłem i dżemem 100%, kakao, herbata z miodem i cytryną.
PRZEKĄSKA: Morela suszona.
OBIAD: Zupa koperkowa, paluszki rybne, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Lubiś. - Pi03. 05.
- ŚWIĘTO
- So04. 05.
- Nieczynna
- Ni05. 05.
- Nieczynna
Alergeny