- Po07. 10.
- ŚNIADANIE: Kanapka z masłem, żółtym serem i pomidorem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Jabłko.
OBIAD: Żurek śląski, placki ziemniaczane, kompot owocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Ciasteczko zbożowe. - Wt08. 10.
- ŚNIADANIE: Chleb słonecznikowy z masłem, sałatą, szynką drobiową i żółtym serem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Ogórek.
OBIAD: Zupa koperkowa, potrawka z kurczaka, makaron, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Kisiel. - Śr09. 10.
- ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem i twarogiem na słodko, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Mieszanka studencka.
OBIAD: Fasolka po bretońsku, jajko sadzone, ziemniaki, marchewka z groszkiem na gęsto, kompot owocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Jogurt owocowy. - Cz10. 10.
- ŚNIADANIE: Chałka z masłem, kakao, herbata z miodem i cytryną.
PRZEKĄSKA: Gruszka.
OBIAD: Zupa krem z cebuli, gulasz wieprzowa, kasza jęczmienna, ogórek kiszony, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Mleko smakowe. - Pi11. 10.
- ŚNIADANIE: Chleb z masłem i śledziem w pomidorach, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Żurawina suszona.
OBIAD: Zupa ogórkowa, grysik z masłem, cukrem i cynamonem, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Owoc sezonowy. - So12. 10.
- Nieczynna
- Ni13. 10.
- Nieczynna
Alergeny