• Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
  • Logowanie
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
    • Strona główna
    • Aktualności
    • Historia szkoły
    • Z życia szkoły
      • Kalendarz, harmonogram zebrań, dni wolne
      • Pracownicy szkoły
      • Rada Rodziców
      • Wykaz podręczników
      • Konkursy
      • Samorząd Szkolny
      • Tygodniowe menu szkoły
      • Album szkoły podstawowej
      • Egzamin ósmoklasisty
      • Poradniki dla rodziców, Pedagog, Psycholog, Świetlica, Biblioteka
    • Z życia przedszkola
      • Informacje przedszkolne
      • Grupy przedszkolne
      • Rada Rodziców
      • Tygodniowe menu przedszkola
      • Rekrutacja do przedszkola
      • Album oddziału przedszkolnego
    • Kontakt
  • Strona główna
  • /
  • Z życia przedszkola
  • /
  • Tygodniowe menu przedszkola
  • 16. - 22. wrzesień

    • Po16. 09.
    • ŚNIADANIE: Bułka kajzerka z masłem, szynką drobiową, żółtym serem i pomidorem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Pomidorki koktajlowe.

      OBIAD: Zupa kalafiorowa zabielana, grysik z masłem i cukrem, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Owoc sezonowy.
    • Wt17. 09.
    • ŚNIADANIE: Płatki z mlekiem, herbata owocowa z miodem i cytryną.

      PRZEKĄSKA: Winogrona.

      OBIAD: Rosół z ciastem lanym, potrawka z kurczaka z makaronem świderki, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Muffiny z bananem.
    • Śr18. 09.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem i filetem śledziowym w pomidorach, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Marchewka.

      OBIAD: Zupa pomidorowa z ryżem, pierogi leniwe z masłem i cukrem, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Budyń.
    • Cz19. 09.
    • ŚNIADANIE: Rogal z masłem i dżemem truskawkowym, herbata z miodem i cytryną, kakao.

      PRZEKĄSKA: Morela suszona.

      OBIAD: Zupa pieczarkowa zabielana, risotto z mięsem mielonym, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Jogurt owocowy z niską zawartością tłuszczu.
    • Pi20. 09.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem i pastą jajeczną, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Jabłko.

      OBIAD: Zupa fasolowa zabielana, filet z morszczuka panierowany, ziemniaki, marchewka na gęsto, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Lubiś.
    • So21. 09.
    • Nieczynna
    • Ni22. 09.
    • Nieczynna
  • Alergeny

  • Wersja dla słabowidzących + -
  • Powered by aSc EduPage