- Po13. 05.
- ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem, jajecznica na maśle ze szczypiorkiem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Borówka amerykańska.
OBIAD: Zupa z makaronem nitki i zieloną pietruszką, pierogi z truskawkami, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Mleko smakowe. - Wt14. 05.
- ŚNIADANIE: Chleb żytni z masłem, szynką wieprzową i zieloną sałatą, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Mieszanka studencka.
OBIAD: Zupa z fasolki szparagowej, mielonka panierowana, ziemniaki, surówka z marchewki, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Owoc. - Śr15. 05.
- ŚNIADANIE: Bułka z masłem i pastą z tuńczyka, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Chrupki kukurydziane.
OBIAD: Zupa pomidorowa z ryżem, filet z indyka w ziołach, makaron penne, sos serowy, warzywa z wody, kompot jabłkowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Jogurt naturalny, 1/2 banana. - Cz16. 05.
- ŚNIADANIE: Chleb z masłem, żółtym serem i szynką drobiową, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Ogórek zielony.
OBIAD: Kapuśniak, gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna, ogórek kiszony, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Jogurt owocowy. - Pi17. 05.
- ŚNIADANIE: Rogal z masłem i dżemem 100%, herbata z miodem i cytryną, kakao.
PRZEKĄSKA: Orzechy laskowe.
OBIAD: Zupa wiosenna zabielana, kotlety ziemniaczane z sosem pieczarkowym, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Owoc. - So18. 05.
- Nieczynna
- Ni19. 05.
- Nieczynna
Alergeny