• Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
  • Logowanie
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
    • Strona główna
    • Aktualności
    • Historia szkoły
    • Z życia szkoły
      • Kalendarz, harmonogram zebrań, dni wolne
      • Pracownicy szkoły
      • Rada Rodziców
      • Wykaz podręczników
      • Konkursy
      • Samorząd Szkolny
      • Tygodniowe menu szkoły
      • Album szkoły podstawowej
      • Egzamin ósmoklasisty
      • Poradniki dla rodziców, Pedagog, Psycholog, Świetlica, Biblioteka
    • Z życia przedszkola
      • Informacje przedszkolne
      • Grupy przedszkolne
      • Rada Rodziców
      • Tygodniowe menu przedszkola
      • Rekrutacja do przedszkola
      • Album oddziału przedszkolnego
    • Kontakt
  • Strona główna
  • /
  • Z życia przedszkola
  • /
  • Tygodniowe menu przedszkola
  • 13. - 19. maj

    • Po13. 05.
    • ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem, jajecznica na maśle ze szczypiorkiem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Borówka amerykańska.

      OBIAD: Zupa z makaronem nitki i zieloną pietruszką, pierogi z truskawkami, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Mleko smakowe.
    • Wt14. 05.
    • ŚNIADANIE: Chleb żytni z masłem, szynką wieprzową i zieloną sałatą, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Mieszanka studencka.

      OBIAD: Zupa z fasolki szparagowej, mielonka panierowana, ziemniaki, surówka z marchewki, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Owoc.
    • Śr15. 05.
    • ŚNIADANIE: Bułka z masłem i pastą z tuńczyka, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Chrupki kukurydziane.

      OBIAD: Zupa pomidorowa z ryżem, filet z indyka w ziołach, makaron penne, sos serowy, warzywa z wody, kompot jabłkowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Jogurt naturalny, 1/2 banana.
    • Cz16. 05.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem, żółtym serem i szynką drobiową, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Ogórek zielony.

      OBIAD: Kapuśniak, gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna, ogórek kiszony, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Jogurt owocowy.
    • Pi17. 05.
    • ŚNIADANIE: Rogal z masłem i dżemem 100%, herbata z miodem i cytryną, kakao.

      PRZEKĄSKA: Orzechy laskowe.

      OBIAD: Zupa wiosenna zabielana, kotlety ziemniaczane z sosem pieczarkowym, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Owoc.
    • So18. 05.
    • Nieczynna
    • Ni19. 05.
    • Nieczynna
  • Alergeny

  • Wersja dla słabowidzących + -
  • Powered by aSc EduPage