• Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
  • Logowanie
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
    • Strona główna
    • Aktualności
    • Historia szkoły
    • Z życia szkoły
      • Kalendarz, harmonogram zebrań, dni wolne
      • Pracownicy szkoły
      • Rada Rodziców
      • Wykaz podręczników
      • Konkursy
      • Samorząd Szkolny
      • Tygodniowe menu szkoły
      • Album szkoły podstawowej
      • Egzamin ósmoklasisty
      • Poradniki dla rodziców, Pedagog, Psycholog, Świetlica, Biblioteka
    • Z życia przedszkola
      • Informacje przedszkolne
      • Grupy przedszkolne
      • Rada Rodziców
      • Tygodniowe menu przedszkola
      • Rekrutacja do przedszkola
      • Album oddziału przedszkolnego
    • Kontakt
  • Strona główna
  • /
  • Z życia przedszkola
  • /
  • Tygodniowe menu przedszkola
  • 3. - 9. czerwiec

    • Po03. 06.
    • ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem, szynką wieprzową, zielonym ogórkiem i rzodkiewką, herbata owocowa z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Kiwi.

      OBIAD: Zupa z zielonego groszku, kiełbasa pieczona, chleb, ketchup, sok jabłkowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Ciepłe lody.
    • Wt04. 06.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem, jajecznica ze szczypiorkiem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Orzechy nerkowca.

      OBIAD: Rosół z makaronem i zieloną pietruszką, kotlet drobiowy, ziemniaki, surówka z młodej kapusty, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Jogurt owocowy.
    • Śr05. 06.
    • ŚNIADANIE: Płatki kukurydziane z mlekiem, bułka wrocławska z masłem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Borówka amerykańska.

      OBIAD: Zupa fasolowa, spaghetti z sosem bolognese, kompot jabłkowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Owoc sezonowy.
    • Cz06. 06.
    • ŚNIADANIE: Chleb słonecznikowy z masłem, szynką drobiową, żółtym serem i sałatą zieloną, herbata owocowa z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Morela.

      OBIAD: Zupa krem z papryki z grzankami, gulasz drobiowy z ryżem, brokuł z wody, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Koktajl truskawkowy.
    • Pi07. 06.
    • ŚNIADANIE: 1/2 rogala z masłem, soczek Leon.

      PRZEKĄSKA: Banan.

      OBIAD: Zupa jarzynowa, paluszki rybne, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Chrupki kukurydziane.
    • So08. 06.
    • Nieczynna
    • Ni09. 06.
    • Nieczynna
  • Alergeny

  • Wersja dla słabowidzących + -
  • Powered by aSc EduPage