- Po03. 06.
- ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem, szynką wieprzową, zielonym ogórkiem i rzodkiewką, herbata owocowa z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Kiwi.
OBIAD: Zupa z zielonego groszku, kiełbasa pieczona, chleb, ketchup, sok jabłkowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Ciepłe lody. - Wt04. 06.
- ŚNIADANIE: Chleb z masłem, jajecznica ze szczypiorkiem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Orzechy nerkowca.
OBIAD: Rosół z makaronem i zieloną pietruszką, kotlet drobiowy, ziemniaki, surówka z młodej kapusty, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Jogurt owocowy. - Śr05. 06.
- ŚNIADANIE: Płatki kukurydziane z mlekiem, bułka wrocławska z masłem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Borówka amerykańska.
OBIAD: Zupa fasolowa, spaghetti z sosem bolognese, kompot jabłkowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Owoc sezonowy. - Cz06. 06.
- ŚNIADANIE: Chleb słonecznikowy z masłem, szynką drobiową, żółtym serem i sałatą zieloną, herbata owocowa z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Morela.
OBIAD: Zupa krem z papryki z grzankami, gulasz drobiowy z ryżem, brokuł z wody, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Koktajl truskawkowy. - Pi07. 06.
- ŚNIADANIE: 1/2 rogala z masłem, soczek Leon.
PRZEKĄSKA: Banan.
OBIAD: Zupa jarzynowa, paluszki rybne, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Chrupki kukurydziane. - So08. 06.
- Nieczynna
- Ni09. 06.
- Nieczynna
Alergeny