• Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
  • Logowanie
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
    • Strona główna
    • Aktualności
    • Historia szkoły
    • Z życia szkoły
      • Kalendarz, harmonogram zebrań, dni wolne
      • Pracownicy szkoły
      • Rada Rodziców
      • Wykaz podręczników
      • Konkursy
      • Samorząd Szkolny
      • Tygodniowe menu szkoły
      • Album szkoły podstawowej
      • Egzamin ósmoklasisty
      • Poradniki dla rodziców, Pedagog, Psycholog, Świetlica, Biblioteka
    • Z życia przedszkola
      • Informacje przedszkolne
      • Grupy przedszkolne
      • Rada Rodziców
      • Tygodniowe menu przedszkola
      • Rekrutacja do przedszkola
      • Album oddziału przedszkolnego
    • Kontakt
  • Strona główna
  • /
  • Z życia przedszkola
  • /
  • Tygodniowe menu przedszkola
  • 2. - 8. wrzesień

    • Po02. 09.
    • ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem, szynką wieprzową i żółtym serem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Morela suszona.

      OBIAD: Zupa grochowa, pierogi z truskawkami, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Lubiś.
    • Wt03. 09.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem, pasztetem i zielonym ogórkiem, herbata owocowa z miodem, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Marchewka.

      OBIAD: Zupa pomidorowa z makaronem, Udko z kurczaka, ziemniaki,surówka z białej kapisty, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Owoc sezonowy.
    • Śr04. 09.
    • ŚNIADANIE: Płatki kukurydziane z mlekiem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Rodzynki.

      OBIAD: Zupa warzywna zabielana, makaron świderki z sosem bolognese, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Lubiś.
    • Cz05. 09.
    • ŚNIADANIE: Bułka z masłem, szynką drobiową, jajkiem i szczypiorkiem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Jabłko.

      OBIAD: Rosół z ciastem lanym, potrawka z kurczaka z warzywami i ryżem, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Jogurt owocowy.
    • Pi06. 09.
    • ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem, żółtym serem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Winogrono.

      OBIAD: Zupa z zielonego groszku z groszkiem ptysiowym, kluski na parze, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Owoc sezonowy.
    • So07. 09.
    • Nieczynna
    • Ni08. 09.
    • Nieczynna
  • Alergeny

  • Wersja dla słabowidzących + -
  • Powered by aSc EduPage