Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności.
OK
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
  • Logowanie
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
    • Strona główna
    • Aktualności
    • Historia szkoły
    • Z życia szkoły
      • Kalendarz, harmonogram zebrań, dni wolne
      • Pracownicy szkoły
      • Rada Rodziców
      • Wykaz podręczników
      • Konkursy
      • Samorząd Szkolny
      • Tygodniowe menu szkoły
      • Album szkoły podstawowej
      • Egzamin ósmoklasisty
      • Poradniki dla rodziców, Pedagog, Psycholog, Świetlica, Biblioteka
    • Z życia przedszkola
      • Informacje przedszkolne
      • Grupy przedszkolne
      • Rada Rodziców
      • Tygodniowe menu przedszkola
      • Rekrutacja do przedszkola
      • Album oddziału przedszkolnego
    • Kontakt
  • Strona główna
  • /
  • Z życia przedszkola
  • /
  • Tygodniowe menu przedszkola
  • 11. - 17. listopad

    • Po11. 11.
    • Święto Niepodległości
    • Wt12. 11.
    • ŚNIADANIE: Rogal z masłem i miodem, herbata z miodem i cytryną, kakao.

      PRZEKĄSKA: Mieszanka studencka.

      OBIAD: Zupa rosół z ryżem, mini pizzerinki, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Owoc sezonowy.
    • Śr13. 11.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem, pasztetem i ogórkiem zielonym, herbata owocowa z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Winogrona.

      OBIAD: Zupa barszcz biały, ziemniaki, mielonka panierowana, surówka z kiszonej kapusty, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: 0,5 Kołaczyka z budyniem.
    • Cz14. 11.
    • ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem, pastą jajeczno-serową, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Mandarynki.

      OBIAD: Fasolka po bretońsku, placki z syropem klonowym, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Ciepłe lody.
    • Pi15. 11.
    • ŚNIADANIE: Bułka z masłem i żółtym serem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Rzodkiewka.

      OBIAD: Zupa pomidorowa z makaronem, ziemniaki, paluszki rybne, marchewka na gęsto, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Jogurt owocowy.
    • So16. 11.
    • Nieczynna
    • Ni17. 11.
    • Nieczynna
  • Alergeny

  • Wersja dla słabowidzących + -
  • Powered by aSc EduPage