- Po11. 11.
- Święto Niepodległości
- Wt12. 11.
- ŚNIADANIE: Rogal z masłem i miodem, herbata z miodem i cytryną, kakao.
PRZEKĄSKA: Mieszanka studencka.
OBIAD: Zupa rosół z ryżem, mini pizzerinki, kompot owocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Owoc sezonowy. - Śr13. 11.
- ŚNIADANIE: Chleb z masłem, pasztetem i ogórkiem zielonym, herbata owocowa z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Winogrona.
OBIAD: Zupa barszcz biały, ziemniaki, mielonka panierowana, surówka z kiszonej kapusty, kompot owocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: 0,5 Kołaczyka z budyniem. - Cz14. 11.
- ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem, pastą jajeczno-serową, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Mandarynki.
OBIAD: Fasolka po bretońsku, placki z syropem klonowym, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Ciepłe lody. - Pi15. 11.
- ŚNIADANIE: Bułka z masłem i żółtym serem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Rzodkiewka.
OBIAD: Zupa pomidorowa z makaronem, ziemniaki, paluszki rybne, marchewka na gęsto, kompot owocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Jogurt owocowy. - So16. 11.
- Nieczynna
- Ni17. 11.
- Nieczynna
Alergeny