• Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
  • Logowanie
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
    • Strona główna
    • Aktualności
    • Historia szkoły
    • Z życia szkoły
      • Kalendarz, harmonogram zebrań, dni wolne
      • Pracownicy szkoły
      • Rada Rodziców
      • Wykaz podręczników
      • Konkursy
      • Samorząd Szkolny
      • Tygodniowe menu szkoły
      • Album szkoły podstawowej
      • Egzamin ósmoklasisty
      • Poradniki dla rodziców, Pedagog, Psycholog, Świetlica, Biblioteka
    • Z życia przedszkola
      • Informacje przedszkolne
      • Grupy przedszkolne
      • Rada Rodziców
      • Tygodniowe menu przedszkola
      • Rekrutacja do przedszkola
      • Album oddziału przedszkolnego
    • Kontakt
  • Strona główna
  • /
  • Z życia przedszkola
  • /
  • Tygodniowe menu przedszkola
  • 28. - 3. listopad

    • Po28. 10.
    • ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem, serkiem waniliowym, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Jabłko.

      OBIAD: Zupa krem z pora z groszkiem ptysiowym, kluski z mięsem okraszane cebulką, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Sok Kubuś w szklance.
    • Wt29. 10.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem, szynką i pomidorem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Ogórek.

      OBIAD: Zupa ogórkowa zabielana, ziemniaki, pieczeń wieprzowa, buraczki, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Lubiś.
    • Śr30. 10.
    • ŚNIADANIE: Chałka z masłem i dżemem truskawkowym, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Rodzynki.

      OBIAD: Rosół z makaronem literki, spaghetti carbonara, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Owoc sezonowy.
    • Cz31. 10.
    • ŚNIADANIE: Chleb słonecznikowy z masłem, sałatą, szynką i żółtym serem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Marchewka.

      OBIAD: Zupa brokułowa, bliny drożdżowe z jabłkiem, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Budyń waniliowy z pianką.
    • Pi01. 11.
    • brak danych
    • So02. 11.
    • Nieczynna
    • Ni03. 11.
    • Nieczynna
  • Alergeny

  • Wersja dla słabowidzących + -
  • Powered by aSc EduPage