• Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
  • Logowanie
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
    • Strona główna
    • Aktualności
    • Historia szkoły
    • Z życia szkoły
      • Kalendarz, harmonogram zebrań, dni wolne
      • Pracownicy szkoły
      • Rada Rodziców
      • Wykaz podręczników
      • Konkursy
      • Samorząd Szkolny
      • Tygodniowe menu szkoły
      • Album szkoły podstawowej
      • Egzamin ósmoklasisty
      • Poradniki dla rodziców, Pedagog, Psycholog, Świetlica, Biblioteka
    • Z życia przedszkola
      • Informacje przedszkolne
      • Grupy przedszkolne
      • Rada Rodziców
      • Tygodniowe menu przedszkola
      • Rekrutacja do przedszkola
      • Album oddziału przedszkolnego
    • Kontakt
  • Strona główna
  • /
  • Z życia przedszkola
  • /
  • Tygodniowe menu przedszkola
  • 9. - 15. wrzesień

    • Po09. 09.
    • ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem, szynką wieprzową i pomidorem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Jabłko.

      OBIAD: Zupa ogórkowa, makaron na słodko z twarogiem, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Kisiel.
    • Wt10. 09.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem, serkiem waniliowym, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Chrupki kukurydziane.

      OBIAD: Zupa krem z cebuli, ziemniaki, mielonka panierowana, surówka z kiszonej kapusty, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Owoc sezonowy.
    • Śr11. 09.
    • ŚNIADANIE: Chałka z masłem, kakao, herbata owocowa z miodem i cytryną.

      PRZEKĄSKA: Ogórek zielony.

      OBIAD: Zupa żurek z jajkiem, gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna, ogórek kiszony, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Soczek owocowy w kartoniku.
    • Cz12. 09.
    • ŚNIADANIE: Chleb słonecznikowy z masłem, wędlina, sałata, ser, rzodkiewka, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Arbuz.

      OBIAD: Zupa jarzynowa, pyzy z mięsem, sos, czerwona kapusta, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Jogurt owocowy.
    • Pi13. 09.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem, jajecznica, herbata miętowa z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Mieszanka studencka.

      OBIAD: Zupa pomidorowa z makaronem nitki, ryż z jabłkami, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Herbatniki.
    • So14. 09.
    • Nieczynna
    • Ni15. 09.
    • Nieczynna
  • Alergeny

  • Wersja dla słabowidzących + -
  • Powered by aSc EduPage