• Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
  • Logowanie
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
    • Strona główna
    • Aktualności
    • Historia szkoły
    • Z życia szkoły
      • Kalendarz, harmonogram zebrań, dni wolne
      • Pracownicy szkoły
      • Rada Rodziców
      • Wykaz podręczników
      • Konkursy
      • Samorząd Szkolny
      • Tygodniowe menu szkoły
      • Album szkoły podstawowej
      • Egzamin ósmoklasisty
      • Poradniki dla rodziców, Pedagog, Psycholog, Świetlica, Biblioteka
    • Z życia przedszkola
      • Informacje przedszkolne
      • Grupy przedszkolne
      • Rada Rodziców
      • Tygodniowe menu przedszkola
      • Rekrutacja do przedszkola
      • Album oddziału przedszkolnego
    • Kontakt
  • Strona główna
  • /
  • Z życia przedszkola
  • /
  • Tygodniowe menu przedszkola
  • 30. - 6. październik

    • Po30. 09.
    • ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem, pasztetem i ogórkiem zielonym, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Śliwka.

      OBIAD: Zupa pomidorowa z ryżem, pierogi z owocami, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Jogurt owocowy.
    • Wt01. 10.
    • ŚNIADANIE: Kanapka z masłem, sałatą, szynką wieprzową i żółtym serem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Pomidorki koktajlowe.

      OBIAD: Zupa kalafiorowa zabielana, pieczeń wieprzowa, ziemniaki, buraczki, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Jabłko.
    • Śr02. 10.
    • ŚNIADANIE: Płatki kukurydziane z mlekiem, herbata z miodem i cytryną.

      PRZEKĄSKA: Jabłko.

      OBIAD: Zupa krem szpinakowa z groszkiem ptysiowym, spaghetti, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Drożdżówka.
    • Cz03. 10.
    • ŚNIADANIE: Rogal z masłem, kakao, herbata z miodem i cytryną.

      PRZEKĄSKA: Mieszanka studencka.

      OBIAD: Rosół z makaronem nitki, bigos z bułką wrocławską, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Budyń z biszkopcikiem.
    • Pi04. 10.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem i pastą z tuńczyka, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Chrupki kukurydziane.

      OBIAD: Zupa jarzynowa, naleśniki z dżemem, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Banan.
    • So05. 10.
    • Nieczynna
    • Ni06. 10.
    • Nieczynna
  • Alergeny

  • Wersja dla słabowidzących + -
  • Powered by aSc EduPage