- Po30. 09.
- ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem, pasztetem i ogórkiem zielonym, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Śliwka.
OBIAD: Zupa pomidorowa z ryżem, pierogi z owocami, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Jogurt owocowy. - Wt01. 10.
- ŚNIADANIE: Kanapka z masłem, sałatą, szynką wieprzową i żółtym serem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Pomidorki koktajlowe.
OBIAD: Zupa kalafiorowa zabielana, pieczeń wieprzowa, ziemniaki, buraczki, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Jabłko. - Śr02. 10.
- ŚNIADANIE: Płatki kukurydziane z mlekiem, herbata z miodem i cytryną.
PRZEKĄSKA: Jabłko.
OBIAD: Zupa krem szpinakowa z groszkiem ptysiowym, spaghetti, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Drożdżówka. - Cz03. 10.
- ŚNIADANIE: Rogal z masłem, kakao, herbata z miodem i cytryną.
PRZEKĄSKA: Mieszanka studencka.
OBIAD: Rosół z makaronem nitki, bigos z bułką wrocławską, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Budyń z biszkopcikiem. - Pi04. 10.
- ŚNIADANIE: Chleb z masłem i pastą z tuńczyka, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Chrupki kukurydziane.
OBIAD: Zupa jarzynowa, naleśniki z dżemem, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Banan. - So05. 10.
- Nieczynna
- Ni06. 10.
- Nieczynna
Alergeny