• Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
  • Logowanie
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
    • Strona główna
    • Aktualności
    • Historia szkoły
    • Z życia szkoły
      • Kalendarz, harmonogram zebrań, dni wolne
      • Pracownicy szkoły
      • Rada Rodziców
      • Wykaz podręczników
      • Konkursy
      • Samorząd Szkolny
      • Tygodniowe menu szkoły
      • Album szkoły podstawowej
      • Egzamin ósmoklasisty
      • Poradniki dla rodziców, Pedagog, Psycholog, Świetlica, Biblioteka
    • Z życia przedszkola
      • Informacje przedszkolne
      • Grupy przedszkolne
      • Rada Rodziców
      • Tygodniowe menu przedszkola
      • Rekrutacja do przedszkola
      • Album oddziału przedszkolnego
    • Kontakt
  • Strona główna
  • /
  • Z życia przedszkola
  • /
  • Tygodniowe menu przedszkola
  • 7. - 13. październik

    • Po07. 10.
    • ŚNIADANIE: Kanapka z masłem, żółtym serem i pomidorem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Jabłko.

      OBIAD: Żurek śląski, placki ziemniaczane, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Ciasteczko zbożowe.
    • Wt08. 10.
    • ŚNIADANIE: Chleb słonecznikowy z masłem, sałatą, szynką drobiową i żółtym serem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Ogórek.

      OBIAD: Zupa koperkowa, potrawka z kurczaka, makaron, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Kisiel.
    • Śr09. 10.
    • ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem i twarogiem na słodko, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Mieszanka studencka.

      OBIAD: Fasolka po bretońsku, jajko sadzone, ziemniaki, marchewka z groszkiem na gęsto, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Jogurt owocowy.
    • Cz10. 10.
    • ŚNIADANIE: Chałka z masłem, kakao, herbata z miodem i cytryną.

      PRZEKĄSKA: Gruszka.

      OBIAD: Zupa krem z cebuli, gulasz wieprzowa, kasza jęczmienna, ogórek kiszony, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Mleko smakowe.
    • Pi11. 10.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem i śledziem w pomidorach, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Żurawina suszona.

      OBIAD: Zupa ogórkowa, grysik z masłem, cukrem i cynamonem, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Owoc sezonowy.
    • So12. 10.
    • Nieczynna
    • Ni13. 10.
    • Nieczynna
  • Alergeny

  • Wersja dla słabowidzących + -
  • Powered by aSc EduPage