- Po21. 10.
- ŚNIADANIE: Chleb z masłem, żółtym serem i ogórkiem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Mandarynka.
OBIAD: Barszcz ukraiński, kopytka z twarogiem, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: 0,5 kołaczyka z jabłkiem. - Wt22. 10.
- ŚNIADANIE: Rogal z masłem, kakao, herbata z miodem i cytryną.
PRZEKĄSKA: Chrupki kukurydziane.
OBIAD: Zupa krem z papryki z groszkiem ptysiowym, gyros drobiowy z ryżem, surówka z kapusty pekińskiej, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Owoc sezonowy. - Śr23. 10.
- ŚNIADANIE: Chleb z masłem, szynką z indyka i pomidorem, herbata owocowa, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Morela suszona.
OBIAD: Rosół z ryżem, kiełbaska, sałatka jarzynowa, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Budyń malinowy. - Cz24. 10.
- ŚNIADANIE: Bułka z masłem, pasztetem i ogórkiem zielonym, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Mieszanka studencka.
OBIAD: Zupa pomidorowa z makaronem, pyzy z owocami, masłem i cukrem, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Owoc sezonowy. - Pi25. 10.
- ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem i serkiem do smarowania, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.
PRZEKĄSKA: Winogrono.
OBIAD: Zupa jarzynowa zabielana, paluszki rybne, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty z marchewką, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.
PODWIECZOREK: Lubiś. - So26. 10.
- Nieczynna
- Ni27. 10.
- Nieczynna
Alergeny