• Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
  • Logowanie
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
    • Strona główna
    • Aktualności
    • Historia szkoły
    • Z życia szkoły
      • Kalendarz, harmonogram zebrań, dni wolne
      • Pracownicy szkoły
      • Rada Rodziców
      • Wykaz podręczników
      • Konkursy
      • Samorząd Szkolny
      • Tygodniowe menu szkoły
      • Album szkoły podstawowej
      • Egzamin ósmoklasisty
      • Poradniki dla rodziców, Pedagog, Psycholog, Świetlica, Biblioteka
    • Z życia przedszkola
      • Informacje przedszkolne
      • Grupy przedszkolne
      • Rada Rodziców
      • Tygodniowe menu przedszkola
      • Rekrutacja do przedszkola
      • Album oddziału przedszkolnego
    • Kontakt
  • Strona główna
  • /
  • Z życia przedszkola
  • /
  • Tygodniowe menu przedszkola
  • 21. - 27. październik

    • Po21. 10.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem, żółtym serem i ogórkiem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Mandarynka.

      OBIAD: Barszcz ukraiński, kopytka z twarogiem, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: 0,5 kołaczyka z jabłkiem.
    • Wt22. 10.
    • ŚNIADANIE: Rogal z masłem, kakao, herbata z miodem i cytryną.

      PRZEKĄSKA: Chrupki kukurydziane.

      OBIAD: Zupa krem z papryki z groszkiem ptysiowym, gyros drobiowy z ryżem, surówka z kapusty pekińskiej, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Owoc sezonowy.
    • Śr23. 10.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem, szynką z indyka i pomidorem, herbata owocowa, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Morela suszona.

      OBIAD: Rosół z ryżem, kiełbaska, sałatka jarzynowa, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Budyń malinowy.
    • Cz24. 10.
    • ŚNIADANIE: Bułka z masłem, pasztetem i ogórkiem zielonym, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Mieszanka studencka.

      OBIAD: Zupa pomidorowa z makaronem, pyzy z owocami, masłem i cukrem, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Owoc sezonowy.
    • Pi25. 10.
    • ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem i serkiem do smarowania, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Winogrono.

      OBIAD: Zupa jarzynowa zabielana, paluszki rybne, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty z marchewką, kompot wieloowocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Lubiś.
    • So26. 10.
    • Nieczynna
    • Ni27. 10.
    • Nieczynna
  • Alergeny

  • Wersja dla słabowidzących + -
  • Powered by aSc EduPage