• Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
  • Logowanie
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa im. Powstańców Śląskich
      w Bluszczowie
      ul. Wiejska 8
      44-362 Bluszczów
      TEL: 32 4512530
    • Strona główna
    • Aktualności
    • Historia szkoły
    • Z życia szkoły
      • Kalendarz, harmonogram zebrań, dni wolne
      • Pracownicy szkoły
      • Rada Rodziców
      • Wykaz podręczników
      • Konkursy
      • Samorząd Szkolny
      • Tygodniowe menu szkoły
      • Album szkoły podstawowej
      • Egzamin ósmoklasisty
      • Poradniki dla rodziców, Pedagog, Psycholog, Świetlica, Biblioteka
    • Z życia przedszkola
      • Informacje przedszkolne
      • Grupy przedszkolne
      • Rada Rodziców
      • Tygodniowe menu przedszkola
      • Rekrutacja do przedszkola
      • Album oddziału przedszkolnego
    • Kontakt
  • Strona główna
  • /
  • Z życia przedszkola
  • /
  • Tygodniowe menu przedszkola
  • 18. - 24. listopad

    • Po18. 11.
    • ŚNIADANIE: Bułka wrocławska z masłem i serkiem almette, herbata owocowa z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Rodzynki.

      OBIAD: Zupa krem z cebuli z groszkiem ptysiowym, ryż z jabłkami smażonymi, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Sok Pysio w szklance.
    • Wt19. 11.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem, szynką drobiową i pomidorem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Gruszka.

      OBIAD: Rosół z ciastem lanym, gulasz drobiowy z kopytkami, ogórek kiszony, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Kisiel.
    • Śr20. 11.
    • ŚNIADANIE: Hot-dog z ketchupem, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Marchewka.

      OBIAD: Zupa kapuśniak, potrawka z kurczaka z makaronem, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Owoc sezonowy.
    • Cz21. 11.
    • ŚNIADANIE: Chałka z masłem i dżemem 100%, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Jabłko.

      OBIAD: Zupa jarzynowa zabielana, ziemniaki, jajko sadzone, fasolka szparagowa okraszana bułką tartą z masełkiem, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Jogurt owocowy.
    • Pi22. 11.
    • ŚNIADANIE: Chleb z masłem i pastą rybną, herbata z miodem i cytryną, kawa zbożowa z mlekiem.

      PRZEKĄSKA: Chrupki kukurydziane.

      OBIAD: Zupa brokułowa, ziemniaki, knedle z truskawkami i syropem truskawkowym, kompot owocowy, woda niegazowana.

      PODWIECZOREK: Ciasteczka zbożowe Belvita.
    • So23. 11.
    • Nieczynna
    • Ni24. 11.
    • Nieczynna
  • Alergeny

  • Wyłącz wersję dla słabowidzących + -
  • Powered by aSc EduPage